WELCOME TO ART WOODS DESIGN

SALAM SEMUA..SELAMAT DATANG KE ART WOODS DESIGN!!!


AWD sedia menerima sebarang tempahan kabinet pasang siap untuk rumah kediaman dan juga pejabat2 mengikutcitarasa/rekabentuk/design anda sendiri.

Antaranya ialah Kitchen Cabinet, Wardrobe, Display Cabinet, Filing Cabinet dan etc.
Selain itu pengunjung2 juga boleh mendapat sedikit info tentang jenis2 material, accessories yg berkaitan yg biasa digunakan untuk perabot. Entry berkenaan info ni akan di update dr semasa ke semasa.


Kepada pengunjung2 atau blogger2 yang berminat untuk membuat tempahan dengan kami boleh la sms, email atau cit cat di ruangan chat box..


Contact No:
H/P : 012-6173980 (Mazuan) email: mazuanmohammad@yahoo.com
H/P : 012-2014254 (Akma) email : akma_jee25@yahoo.com
artwoodsdesign@yahoo.com


Untuk mendapatkan ringkasan sebutharga, pengunjung boleh mengisi dan menghantar Quotation form beserta floor plan atau layout plan seperti yg tertera di blog. Sebutharga ini masih boleh dirunding mengikut budget anda atau kesesuaian ruang rumah anda atau juga bergantung kepada material yg diguna.Rundingan dan sebutharga adalah percuma.

Sampel2 kabinet yg dibuat oleh AWD akan di update dr semasa ke semasa.Pengunjung2 boleh jadikan sampel ini sebagai rujukan.


::TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG KE BLOG AWD::

Sunday, May 3, 2009

Kitchen Cabinet :: Formica

Kitchen Cabinet located at Apartment Fiona, Batu Caves

Description of cabinet :

 ~ Material : Formica Orange & White
 ~ Table top : Laminate work top
 ~ Glass for long unit door
 ~ accessories : bar handle
 ~ sink
 ~ Size : 138" (base), 114" (top)
L-Shape Kitchen Cabinet

Long unit

Base unit

Wall unit 

4 comments:

Shykin Moksen said...

Hai.
Tumpang tanya.
kalau buat cabinet dapur sebijik mcm ni.. price range dlm RM brp ye?.
Eehehe rumah sy pun kat apartmetn fiona ni.

LuvLyKoNaH said...

Salam, berapa agak2 harganya ni ya? Kalau ikutkan apartment fiona punya dapur, takder la besar sangat kan. Saya pun tinggal kat sini...Hehe

LuvLyKoNaH said...
This comment has been removed by the author.
iduraz said...

Salam, kalo yang design macam gini around brape yer harganya?

Blog Widget by LinkWithin

 
Cheap Web Hosting | Top Web Hosts | Great HTML Templates from easytemplates.com.